2 • 4 • 2016

Maintenance 2016: Beperk risico’s en boost je operationele efficiëntie

Het zijn nog maar enkele dagen tot de start van de 2016 Maintenance Expo in Antwerpen en het TenForce team kijkt er naar uit om jou daar te ontmoeten voor een goed gesprek over de beste manier om aan risk management te doen.

Dit is hét moment waarop innovaties in de maintenance sector naar buiten komen om te spelen. Dankzij deze beurs krijg je dus de kans om op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen in de sector zoals asset management, shutdowns, production reliability, safety management en maintenance software. De Maintenance Expo 2016 wordt beschouwd als de belangrijkste Belgische handelsbeurs. Ze vindt plaats op woensdag 20 en donderdag 21 april in Antwerpen.

Het pmOperation team zal aanwezig zijn om jou te verwelkomen en om te tonen hoe risico’s te beperken en operationele efficientie te boosten dankzij pragmatische software oplossingen. We nodigen je dan ook graag uit aan onze stand om zelf te testen hoe onderhoud inspecties uit te voeren, direct vanop de werkvloer. Zelfs in gebieden met no-connectivity, dankzij ons pmOperation mobile enabled system.

We staan te popelen om met jou te delen hoe pmOperation software jou kan helpen om operationele risico’s efficiënt te beheren en om jou productie te maximaliseren. We doen dit aan de hand van op maat gemaakte modules voor processen zoals Management of Change, Permits/Isolation & LoTo Management, Maintenance Inspections en Shift Logs. Bezoek ons aan stand A2007!

Kan je niet aanwezig zijn?

Indien je niet kan komen, maar toch geïnteresseerd bent in hoe pmOperation jouw activiteiten kan doen uitblinken, geef ons dan een seintje en krijg onmiddellijke toegang tot een gratis test.

Tot ziens!